Parfumerie Boutique Spa Rotterdam

Parfumerie Boutique Spa Rotterdam

Boutique Spa – exclusieve parfumerie in het centrum van Rotterdam. Ben je op zoek naar een heerlijke exclusieve geur voor jezelf, of voor iemand anders. Kom dan eens langs bij parfumerie Boutique Spa aan de Binnenrotte 121 in het centrum van Rotterdam – gelegen in de nabijheid van de markthal en de bruisende Meent in het Laurenskwartier. Parfumerie Boutique Spa heeft een grote collectie aan exclusieve niche parfums, voor iedere smaak is er wel iets. Net even iets anders dan de standaard geuren die iedereen al heeft.
Laat je meenemen in de bijzondere wereld van de exclusieve niche parfums. Van frisse, bloemige of de wat zwaardere parfums, er is altijd wel een parfum die bij je past. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun jij op je gemak een goed geuradvies krijgen en de parfums zelf ervaren.

Niche parfums
Niche parfums bij Boutique Spa

Exclusieve collectie aan niche parfums

Parfums van de merken zoals BDK Paris, Moresque, Bois 1920, Perris Monte Carlo. Tiziani Terenzi, Nishane en nog veel meer vindt je terug in onze Boutique.

BOIS 1920 parfums
Moresque parfums
Tiziana Terenzi parfums

Voor een volledig overzicht van alle parfums die we hebben kies in het menu de optie “Perfumes”.

Wil je weten hoe de parfum op je huid ontwikkelt, probeer dit dan rustig uit en laat je je ondertussen informeren over de uitgebreide (SPA) behandelingen die we aanbieden: van een Boutique Spa Manicure & Pedicure tot de geweldige lichaams- en gezichtsbehandelingen. Kijk onder het menu kopje Treatments voor een volledig overzicht van al onze behandelingen.

Heb je geen tijd om langs te komen in onze parfumerie en weet je al welke parfum je wilt? Bestel dan je favoriete parfum gemakkelijk in onze webshop op boutique-spa-webshop.nl.

We heten je van harte welkom onze parfumerie Boutique Spa om de heerlijke geuren uit te komen proberen.

Parfumerie Boutique Spa
Binnenrotte 121
3011 HB Rotterdam