Pedicure Rotterdam

Pedicure Rotterdam

Zijn uw voeten toe aan een pedicure behandeling of wil je samen met je vriend of vriendin je voeten laten verwennen? Maak dan kennis met de uitgebreide Boutique Spa Pedicure behandeling in 1 van onze luxe comfortabele Spa Pedicure stoelen. In onze Boutique Spa hebben we 4 Spa Pedicure stoelen waar we maximaal 4 personen tegelijk kunnen helpen.

Boutique Spa Pedicure behandeling

De Boutique Spa Pedicure behandeling is een uitgebreide Spa behandeling van een uur waarbij zowel de teennagels, nagelriemen als de voeten helemaal verzorgd worden. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke scrub en een voet- en onderbeen massage. Wil je ook je teennagels laten lakken? Dan hebben keuze uit de CND Vinylux (vergeet niet je slippers mee te nemen), de CND Shellac of de nieuwe trend BIAB. Het voordeel van de CND Shellac en BIAB is dat de lak meteen droog is omdat dit onder een LED lampt wordt uitgehard. Daarnaast blijft de CND Shellac en BIAB tot wel 6 weken op je teennagels zitten. Maak gemakkelijk online je afspraak – kies hiervoor de button Book Appointment onderaan de webpagina. De prijzen vind je terug in het menu Prices.

 

Pedicure Rotterda
Boutique Spa Pedicure

Wie zijn wij?

Boutique Spa is een high-end beautysalon en niche parfumerie het centrum van Rotterdam – gelegen in de nabijheid van de markthal en de bruisende Meent in het Laurenskwartier. Naast de Pedicure behandelingen kun je bij Boutique Spa er ook terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen (zoals bijvoorbeeld MicroNeedling en MicroDermrasie), Comfort Zone body behandelingen, massage behandelingen en natuurlijk ook diverse manicure behandelingen. Kijk in het treatments menu voor een overzicht en beschrijving van al onze behandelingen.

Parfumerie

Boutique Spa heeft naast de behandelingen ook een uitgebreide collectie aan niche parfums, huisgeuren, make-up en hand- en body producten. In de Boutique kunt u op uw gemak kennis maken met de uitgebreide collectie aan luxe parfums. De parfums en de andere producten kunnen ook gemakkelijk in onze webshop worden gekocht: boutique-spa-webshop.nl.

Pedicure Rotterdam centrum
Boutique Spa
Binnenrotte 121
3011 HB Rotterdam