CND SHELLAC Manicure

CND SHELLAC Manicure

CND Shellac

Op zoek naar een glanzende, hoogwaardige manicure die er tot 14 dagen glanzend en chip vrij uitziet? Zoek niet verder, wij bij Boutique Spa gebruiken de originele CND™ SHELLAC™ systeem. De gellak van CND™ (CND SHELLAC™) zorgt voor een superieure afwerking, beschadigd de nagelplaat niet en is makkelijk te verwijderen.

Laat u niet misleiden door imitatieproducten! Boutique Spa gebruikt alleen originele CND™ SHELLAC™-producten.

CND Shellac Manicure
CND Shellac Manicure

De voordelen van CND™ SHELLAC™

  • geen droogtijd, de nagels zijn meteen droog
  • Natuurlijke look en feel
  • Hoogglans afwerking
  • Tot 2 weken chipvrij
  • Bijpassend CND™ VINYLUX™ nagellakken
Manicure bij Boutique Spa Rotterdam
Manicure tafels bij Boutique Spa

Professionele nagelverzorging
Als het meest innovatieve merk van de nagelindustrie is CND™ al meer dan 35 jaar toonaangevend op het gebied van professionele nagel-, hand- en voetschoonheid. CND, opgericht in Californië in 1979, was het eerste bedrijf dat gelkleuring naar de nagelindustrie bracht. CND, de maker van de originele SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Colour, is aanwezig in meer dan 70 landen en biedt een scala aan diensten via professionele salons.

Boutique Spa
Bij Boutique Spa kun jij kiezen uit CND Shellac of CND Vinylux nagellak voor het lakken van je nagels. De CND Spa producten worden gebruikt in de Boutique Spa manicure en pedicure behandelingen. De botanische spa collectie van CND levert prachtige resultaten.
Boek je CND Shellac afspraak geakkelijk online. Gebruik de Book appointment button beneden aan de pagina van onze webiste