Make-up

Make-up

Rouge Bunny Rouge is meer dan een premium cosmetica- en make-up huis. Rouge Bunny Rouge staat voor de sensuele en magische ontsnapping uit het alledaagse. Bij ROUGE BUNNY ROUGE draait alles om sensuele respons. De langdurige, actieve ingrediënten strelen en verfrissen de huid – een genot om te dragen. De complexe, weelderige kleuren accentueren moeiteloos de gelaatstrekken van een vrouw. De zintuigen worden verleid door de fijne geuren gemaakt door uitstekende Franse parfumeurs.

Ontsnap uit het alledaags door slechts één schoonheidsmoment met ROUGE BUNNY ROUGE.

Make-up spiegel
Make-up sessie
Rouge Bunny Rouge verkoop display

De naam ROUGE BUNNY ROUGE is een spreuk die fungeert als een voorbode van een magische wereld. “Rouge” – vaardigheid in cosmetica. “Bunny” – een totemdier, een gids voor fantastische rijken. “Rouge” – de kleur van passie en het meest klassieke symbool van erotische aantrekkingskracht.

En de wereld van ROUGE BUNNY ROUGE is de Betoverde Tuin. De verhalen, wezens, magiërs, rituelen en landschappen vormen allemaal een decor voor een magische ontsnapping, waardoor onze klanten metaforisch kunnen dansen alsof niemand kijkt.